Dukung Sumedi pada Kontes SEO astaga.com lifestyle on the net | semoga juara I

BLOG INI TELAH DIPINDAH KE BLOGGERPURWOREJO.COM



Kamis, 23 Oktober 2008

Selis


Nek panjenengan liwat ngarep dalan SMA Negeri Kutoarjo terus mengetan, mengko bakal tekan Selis, bendungan Kali Jali. Nggone asri lan semilir. Coba nek durung tau mrana, mampiro.


4 komentar:

  1. wah fotonya keren cuman rilis artikel dan keterangannya kok cuman gitu ada detailnya nggak nih satu kayak ada foto gunung di daerah purworejo trus ada sedikit ceritanya gitu

    BalasHapus
  2. Bener, nggone kuwi pancen enak, kolo semono aku lagi kelas II SMEA, dolan karo konco, ndilalah ono cah sing nyetel lagune panbers judulnya "PILU" aku nunut ngrungoke, jajal bedek tahun piro kuwi ???

    BalasHapus
  3. poro sedulur kabeh ning clapar-kemiri sekitare,piye kabare komunitas bloger.purworejo berirama pancen o..ye....konco-konco alumni smpn kemiri 82-83 piye kabare yo..! podho reunian lewat face book utowo lewat forum blog iki. nuwun

    BalasHapus

welcome to forum purworejo, please leave your comments; Komentar ini bebas untuk siapapun, tidak hanya yang punya account blogspot. Maturnuwun.

 

greeny::template design by: paradesain:: avaliable to download at:template.azimat.net
copyleft:blogger purworejo community 2008 - 2010 || supported by: free magazine subscription || contact us by email:satvica77@yahoo.com