Dukung Sumedi pada Kontes SEO astaga.com lifestyle on the net | semoga juara I

BLOG INI TELAH DIPINDAH KE BLOGGERPURWOREJO.COM



Jumat, 03 Agustus 2007

Undangan Mengisi Blog

Saya mengundang kepada teman-teman yang mungkin lahir di purworejo, besar di purworejo, pernah tinggal di purworejo, orang tua asli purworejo, pacar orang purworejo, punya kenangan indah tentang purworejo, sekolah di purworejo, atau pernah lewat purworejo.

yang cinta purworejo, peduli purwoerjo. Saya mengundang kepada para blogger yang berminat untuk menjadi member blog ini, mengisi segala tulisan tentang purworejo.

bagi yang tertarik, menghubungi saya lewat email:

satvica77@yahoo.com.

sumedi

32 komentar:

  1. alo, alumni smu pancasila angkatan '97. kapan kumpul? email ke aku. wirdianto79@yahoo.co.id

    BalasHapus
  2. nek payu, aku tak nunut ngiyup nang kene, sedulur! melu sinau, andum slamet, mampir guyon. ben ora kuwalat, mosok kok ming liwat thok.
    nuwun sewu, nggih, ngapunten sing kathah.

    BalasHapus
  3. Sugeng sonten,

    Tepangaken nami kulo : Alfi, titip salam nggih kagem bocah2 Jenarlor ..piye kabare,? salam 5 Kg buat Mas Teguh & Mas Damianus... ugo anak2 SMK BATIK angkatan' 98 salam kangen...yo cah..

    BalasHapus
  4. Assalamualaikum Wr.wb nderek Mampir sekedap Monggo poro konco sedoyo ke mawon sami meramaikan blog-blog purworejo yang berirama.Ayo yang merasa alumni PN juga .... ni .........ciwatu@gmail.com

    BalasHapus
  5. Assalamu'alaykum...

    mas admin saya juga orang purworejo aseli, mantan SMA N 5 ikatan alumnine jenenge KOMA LIMA (Komunitas Alumni SMA N Lima), trus ke STAN gitu. tolong blogku juga dijadikan anggota blogger purworejo. blognya :

    www.software-centre.co.cc
    www.software-centre.blogspot.com
    www.moslem-corner.co.nr linknya ke moslem-corner ato software-centre aja ya mas.

    maturnuwun yo mas admin...

    cah pordjo di pontianak
    Moslem-Corner

    BalasHapus
  6. sugeng ndalu mas admin,
    nderek jagongan. kulo tiyang kutoarjo, nami kulo wibowo.
    matur nuwun very much..

    BalasHapus
  7. salam kenal dulu....
    yuk bangun purworejo dengan kata-kata..ok

    BalasHapus
  8. om, kalo bisa membernya juga ditampilin di blog dong...
    siapa tahu ada orang yang lg nyari teman lama..
    makasih
    maz_kurni

    BalasHapus
  9. Cah Kuwurejo30 Juni 2008 14.27

    Alumni SMAN Kutoarjo taon 1994, netap neng riau mau gabung. Kerjaan Pengacara.Cah Kuwurejo mail.oetoet2001atyahoodotcom

    BalasHapus
  10. Assalamu'alaykum.

    Pak Admin, kenalkan saya Sadat, alumni SMA 6 Purworejo. Pak Admin ada di purworejo juga ?
    Skrg di Purworejo tapi lebih sering di Jogja.
    Cantumkan blog saya juga ya pak...
    matur nuwun

    BalasHapus
  11. u sadat, saat ini saya ada di jakarta. dengan senang hati saya add blognya mas sadat. tambah banyak tambah ramai, biar pada kumpul.

    U mas kurni, karena kita hanya punya data email, juga nama nick name, belum bisa kami publish nama-nama member. Tapi sudah ada sekitar 12 orang terdaftar.

    dan masih terus membuka bagi yang mau menjadi pengisi blog.

    BalasHapus
  12. Kulo nuwun,
    Nderek nimbrung, nuwun sewu, nepangaken nami kulo nDeso 'Jawadi', asli tlatah Bagelen, alumni SMEA Bagelen thn 1981 & STIA YAPPAN Tj Barat thn 1988, mari kita bangun Purworejo tercinta, meski hanya dengan doa, semoga para pejabatnya sabar, sadar serta amanah dalam mengemban tugas mereka, amin. salam buat alumni SMP PGRI 1977, SMEA PMB 1981/82, STIA YAPPAN 1988, wassalam.wayahbagelen@yahoo.com

    BalasHapus
  13. wayahbagelen@yahoo.com28 Agustus 2008 16.51

    Kulo nuwun,
    Nderek nimbrung, nuwun sewu, nepangaken nami kulo nDeso 'Jawadi', asli tlatah Bagelen, alumni SMEA Bagelen thn 1981 & STIA YAPPAN Tj Barat thn 1988, mari kita bangun Purworejo tercinta, meski hanya dengan doa, semoga para pejabatnya sabar, sadar serta amanah dalam mengemban tugas mereka, amin. salam buat alumni SMP PGRI 1977, SMEA PMB 1981/82, STIA YAPPAN 1988, wassalam.wayahbagelen@yahoo.com

    BalasHapus
  14. nderek nepangaken nami kulo mbah djodro/yanto, alumni sman kutoarjo angkatan 84 inggih alumni smpn 2 kutoajo angkatan 81, menawi wonten rencang ingkang sami nyambut damel wonten jakarta monggo saling tuker-tuker pengalaman, sinten ngertos saget migunani, sugeng kenalan.

    BalasHapus
  15. nyong yo melu2 kulonuwun marang siro mas admin,,,jenengnyong mudrik aku yo tau liwat purworejo yo tau manggon nang prworejo dadine aku meluuuuuuuu..................

    BalasHapus
  16. Sugeng enjing,...
    Mas2 mbak2 tepangke nami kulo Hanis .. wayah Bugel, Bagelen alumni SMPN Bagelen 1994/1995, SMU Widya Purwodadi 1997/1998 , BSI Purworejo 1999 trus nutokke sinau nang STIE Jakarta.... nurut numpang yo..soale senajan awaku ki nang JKT ananging atiku tetep nggo Purworejo Berirama tercinta... sing wis lan kepingin kenal iso ngiri email nang hanis_suswanto@yahoo.com YM yo iso...
    matur nuwun

    BalasHapus
  17. nderek tepang kang admin, kulo asli saking semawung daleman kulon smea negeri kutoarjo, sakmpunika glidik wonten jakarta, nderek bingah wonten wadah ingkang saged ngawentaraken Purworejo berirama. Mangga sami nyenkuyung mbangun kab. purworejo.
    matur nuwun. wekdal sanes saged dipun lajengaken.

    BalasHapus
  18. Assalamu'alaikum,mass2 mbakk2 nderek nepangaken nami kulo parwanto wayah bugel bagelen purworejo salam kenal kagem mas hanis engkang 1 RW kaleh kulo lan salam kenal kagem sedoyo wayah purworejo khususipun wayah bagelen,wassalam

    BalasHapus
    Balasan
    1. ass.nepangaken kulo niki saking kauman bagelen nami kulo ; putrane mbah bayan samsudin nami kulo Wantoro, kulo bade nimbrung ngobrol2 wonten forum purworejo, bade ngramek aken , nuwun sewu inggih bade tepung sedulur 2 saking purworejo, wss. mekaten rumiyen

      Hapus
  19. Assalamu'alaikum,mass2 mbakk2 nderek nepangaken nami kulo parwanto wayah bugel bagelen purworejo salam kenal kagem mas hanis engkang 1 RW kaleh kulo lan salam kenal kagem sedoyo wayah purworejo khususipun wayah bagelen,ingkang badhe tepang 2 kulo email pparwanto@yahoo.co.id wassalam

    BalasHapus
  20. Assalamu'alaikum,mass2 mbakk2 nderek nepangaken nami kulo Rian wayah Semawung Daleman Silekor purworejo salam kenal kagem mas mas mbak mbak warga semawung engkang wonten perantauan lan salam kenal kagem sedoyo wayah purworejo,wassalam

    BalasHapus
  21. Assalamu'allaikum Wr.Wb

    Tepangaken nami kulo Ijan lare sakin dusun Borowetan mbok menawi enten sing kenal.
    Lulus PN tahun 2001.

    kagem sederek sedoyo,salam pitepangan ke mawon.

    Wassalamu'allaikum Wr.Wb

    BalasHapus
  22. kula wiwid genthong asli Purworejo lulusan SMA tahun 89..melu payu...salam kanggo rekan Purworejo..guyub rukun..nek ana sing angkatanku.saiki aku dadi Chef nang hotel bintang5 jakarta.kirim email wae nang dododubai@yahoo.com..salam...

    BalasHapus
  23. Woooooi,Mas Hanis,Parwanto.....
    Aku Haryadi.Piye Kabare?Kapan Mulih Nang Bugel?
    Aku nitip tukokke Krimpyinge Yu Kas.....
    email to : yadhiesuharyadi@yahoo.co.id

    BalasHapus
  24. PIYE KABARE BOCAH2 STM N1 PWR AKU WIJO KANGKO LIB
    AKU YO NDUWE BLOG TAPI DURUNG RAPI MASIH ACAK2AN TOLONG NEKSING WIS JAGO NGE BLOG AJARI AKU.........Sungkem kagem ibu nang dukuh dungus grabag

    BalasHapus
  25. Purworejo ada komunitas bloggernya tho?gak nah tau klo di purworejo ada, maklum hidupku jauh diperantauan dan kalaupun mudik jarang main ke kota.

    BalasHapus
  26. Nuwun sewu ndrek langkung....
    kulo supri tiyang seren tengahan gebang. kulo prantauan
    ngadu nasib golek menir .. ning yo ora sugihhhh
    kulo alumni STM YPP PURWOREJO th 2003

    kulo golek konco hub email kulo
    kam_84pret@yahoo.co.id

    BalasHapus
  27. nepangaken ugi kulo eko sugianto saking rw 01/02 salam nggih dumateng rencang2 saking bugel,bagelen purworejo. Sumonggo kito jagi kabupaten purworejo mugi2 tansah pinayungan dumateng gusti ingkang murbeng dumadi. amiiiiiin

    BalasHapus
  28. poro kadhang sederek sedhoyo ke mawon kulo alumni SMU N 1 LOANO YANG SEKARANG DI GANTI MENJADI (SMA N 5 PURWORJO ) THN 1997 nyuwun warto bilih wonten info alumni 1997 ..maturnuwun...rudi_kawah@yahoo.com

    BalasHapus
  29. nepangaken...
    http://ommeddie.blogspot.com
    kaligesing (eddie doank)

    BalasHapus
  30. nderek mampir ngiyup, kulo saking purworejo timur, nderek nepanggaken, nuwun

    BalasHapus

welcome to forum purworejo, please leave your comments; Komentar ini bebas untuk siapapun, tidak hanya yang punya account blogspot. Maturnuwun.

 

greeny::template design by: paradesain:: avaliable to download at:template.azimat.net
copyleft:blogger purworejo community 2008 - 2010 || supported by: free magazine subscription || contact us by email:satvica77@yahoo.com